De wereld is complex en verandert continu. Je wordt uitgedaagd snel en ‘agile’ beslissingen te nemen, stappen vooruit te maken, goed om te kunnen gaan met veranderingen, onzekerheid en complexiteit. En veerkrachtig te zijn!

Alleen je intellect gebruiken is niet meer genoeg. Je wordt gevraagd ook je intuïtie inzetten; je hoofd, je hart én je buik. Maar hoe? Transformational Presence laat je zien en ervaren hoe; met een krachtige aanpak en eenvoudige, praktische tools. Wil je het ervaren en direct stappen zetten? Neem dan deel aan onze introductieworkshop op 11 juni, in Baarn.

Transformational Presence is gebaseerd op het gedachtegoed van Alan Seale, schrijver, internationaal coach en spreker en oprichter van The Center for Transformational Presence. Het biedt je de leiderschapscapaciteiten die nodig zijn in de 21e eeuw.

Lees meer

Mocht je aan het eind van de workshop enthousiast zijn en je écht willen bekwamen in de Transformational Presence aanpak dan bieden we je aan het eind de mogelijkheid om je in te schrijven voor ons driedaags leiderschapsontwikkelingsprogramma Transformational Presence Leiderschap in Actie op woensdag - vrijdag 16 t/m 18 september 2020 of ons 6-maanden opleidingsprogramma Intuïtief Coachen met Impact: Transformational Presence Intensive Course' dat start met een driedaage training van woensdag 28 t/m 30 oktober 2020, met een aantrekkelijke korting.

Meer informatie: Intuïtief Coachen met Impact: Transformational Presence Intensive Course'.

Ontvang onze wekelijkse inspiratiemail in je mailbox