Online_ITP_foto_McDonald_Lake_from_Apgar_LO.jpg

Online workshop Intuïtief COACHEN met Impact

In de 2,5 uur durende online interactieve workshop ‘Intuïtief Coachen met Impact - De Kracht van Transformational Presence’ maak je kennis met de kracht en praktische toepassing van de ‘Drie Fundamentele Vragen’ van Transformational Presence en het circulaire model dat daaruit voortvloeit. Daarnaast ervaar je het verschil tussen je verzetten tegen wat is en meebewegen met het potentieel dat besloten ligt in willekeurig welke situatie. Tot slot doen we een verkennende oefening waarin je contact maakt met de informatie die beschikbaar is via de 3 intelligenties, oftewel je hoofd, je buik en je hart. 

Dit is een zeer ervaringsgerichte en interactieve workshop. Tijdens onze tijd samen ga je aan de slag met één of als je wilt meerdere actuele vraagstukken of uitdagingen die je hebt. Samen creëren we een ruimte voor ontdekkingen, nieuwe inzichten opdoen en focus op actie.

De voorwaarden scheppen voor een leuke, rijke en impactvolle ervaring

Houd er alsjeblieft rekening mee dat dit GEEN doorsnee webinar is; het is een live en interactieve workshop. Er zijn maximaal 12 deelnemers en samen creëren we de voorwaarden voor een inspirerende, rijke en impactvolle ervaring. Wees voorbereid om je camera aan te houden, om volledig aanwezig te zijn tijdens de workshop en om je inzichten en bewustwording te delen.

De workshop heeft voor jou de meeste impact en waarde als je een situatie, project of vraagstuk hebt waar je momenteel mee worstelt of wat helderheid over wilt krijgen. Je hoeft niet te praten over de inhoud van je situatie, dus het kan zo persoonlijk of uitdagend zijn als je wilt.

Resultaten van de workshop

Het bijwonen van deze inspirerende workshop levert jou het volgende op:

  • Drie praktische en eenvoudig te gebruiken intuïtieve coachtools, die je direct zelf kunt toepassen
  • Je hebt zelf ervaren hoe diepgaand intuïtief coachen is door drie krachtige, interactieve oefeningen
  • Een verhoogd bewustzijn van je relatie met een huidige uitdaging of vraagstuk en de keuzes die je daarbij maakt én duidelijkheid over je vervolgstap

De prijs van de workshop is € 27, - per persoon.

Eerdere deelnemers vertellen:
“Transformational Presence is een brug naar handelen vanuit je gevoel en intuïtie"
"Veel nieuwe inzichten, krachtige aanpak en werkwijze. Inspirerend!"

Een krachtige manier van leven en coachen

Aan het eind van de workshop ga ik kort in op de opleiding 'Intuïtief Coachen met Impact – Transformational Presence Intensive Course'. Deze vindt plaats van 15 - 17 september 2021 en 18 + 19 november 2021 in conferentiecentrum Kapellerput in Heeze. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen over dit opleidingsprogramma of andere aspecten van intuïtief coachen op basis van Transformational Presence.